Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben>>
Menü

Szállítási és fizetési módok


SZÁLLÍTÁSI MÓDOK:


Személyes átvétel:

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a megrendelt termékeket, nyitva tartási időben az alábbi átvevőpontok valamelyikén bármikor megteheti:


Szállítási lehetőségek:

A feltüntetett szállítási határidők kizárólag munkanapokon, délután 15:30-ig leadott, raktáron lévő termékek kiszállítására vonatkoznak. 

 • Házhozszállítás GLS utánvét kiszállítással: 1.300 Ft-tól

 • Házhozszállítás GLS normál kiszállítással: 800 Ft-tól

 • GLS csomagpont kiszállítás 900 Ft-tól

Megjegyzés: a fenti szállítási költségek kizárólag Magyarországon belüli kiszállításra vonatkoznak! Egyéb esetben kérjen egyedi árajánlatot!


A csomagok szállítását Magyarország egész területén vállaljuk az  alábbi módokon:

Utánvétes és normál csomagként, GLS futárszolgálattal:

A hétköznap 15:30-ig leadott megrendeléseket a következő munkanapon kézbesítjük, az esetlegesen, későbbre várható szállításról e-mailben, vagy telefonon értesítjük. Amennyiben bármilyen kívánsága van a rendeléssel, szállítással kapcsolatban, kérjük a rendeléskor a megjegyzés rovatban feltüntetni.

Kiszállításkor szükség esetén a kézbesítő megpróbálják Önt telefonon is elérni, ezért kérjük rendeléskor lehetőleg közvetlenül elérhető mobiltelefonszámot adjon meg. A gyors, zökkenőmentes kiszállítás érdekében kérjük pontosan adja meg a szállítási címet.

 

FIZETÉSI MÓDOK:

GLS utánvét szállítás esetén az utánvétes fizetés választható
GLS normál szállítás esetén az alábbi fizetési módok közül választhat:

 • Banki előreutalás
   

  Átutaláshoz szükséges adatok:

  MKB Bank Zrt.
  Kedvezményezett neve: Bearing Kft.
  Adószám: 1083988-2-13 
  Cégjegyzékszám:13-09-088-995.
  Bankkód: MKB
  Bankszámla:10300002-20351638-00003285
  SWIFT-KÓD: MKKBHUHB


  Banki előreutalással történő fizetés esetén a megrendelt áru kézbesítését a rendelés ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követően indítjuk el.

  Kérjük, hogy az átutalásnál a megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelés azonosítóját, amelyet a rendelést visszaigazoló e-mailben talál.

 • PayPal

  Bankkártyával való fizetéshez válassza a PayPal fizetési módot. Ha nincs bankkártyája, de a bankszámlájáról szeretne utalni, azt is megteheti PayPal segítségével.

   (PayPal-lal történő fizetés esetén átirányítjuk a PayPal weboldalára)

  Hogyan működik a fizetés?

  Amikor PayPal-lal szeretné kifizetni a rendelését, a fizetés utolsó fázisában átirányítjuk a PayPal oldalára, ahol lehetőség van:

  a., Ha már rendelkezik PayPal fiókkal, akkor csak be kell jelentkeznie felhasználó nevével (e-mail cím) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóváhagyni azt.

  b., Ha még nem rendelkezik PayPal fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. A fiók létrehozásához néhány alapadaton felül a dombornyomott bankkártya adatait is meg kell adni.

  Tipp: PayPal fiók létrehozásakor bankkártya adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt termék kifizetéséhez.

 • Bankkártyás fizetés
   

  Kártyás fizetés esetén a megrendelés házhoz szállítását a fizetési tranzakció lezárását követően kezdjük meg. A kártyás fizetés az UniCredit Bank biztonságos szerverén keresztül történik, az UniCredit bank fizetési oldalán, mely automatikusan jelenik meg a megrendelés jóváhagyását követően. A szükséges bankkártya adatok bevitele után a Fizetés gombra kattintva a fizetés végrehajtásra kerül. A fizetés megtörténtéről a rendszer visszaigazolást küld, majd visszairányítja a megrendelőt a webáruházba, ahol a fizetésről szintén visszaigazolást kap. Amennyiben az UniCredit Bank a bankkártyás fizetést valamilyen okból visszautasítja, a megrendelő a rendelést a visszaigazoló emailben található linken keresztül is befizetheti.


  Elfogadott kártya típusok:

 • VISA dombornyomott kártyával
 • VISA Electron kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • V PAY kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően
 • MasterCard dombornyomott kártyán
 • MasterCard Electronic kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • Maestro kártyák (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • Kizárólag internetes fizetésre kibocsátott kártyák


 


 

 

Köszönettel:

CSAPAGY.HU csapata

<